Preventívne opatrenia pri používaní špáradiel

- 2021-09-22-

Preventívne opatrenia prepomocou špáradiel
Keď ľudia jedia, medzi zuby sa často dostane malé množstvo vláknitej potravy, čo je pre zuby veľmi nepríjemné a škodlivé. Treba ho včas odstrániť. Mnoho ľudí rád používašpáradlá to pick their teeth. In fact, this is not a good habit. People who flick their teeth are prone to contraction of the gums and expose the roots of their teeth. When using špáradlá, je ľahké poškodiť ďasná a spôsobiť lokálne poškodenie. Po dlhom čase sa ďasná ľahko zmršťujú, medzera medzi zubami sa zväčšuje a zväčšuje a náraz potravy bude čoraz ťažší, čím sa vytvorí začarovaný kruh. Okrem toho sa kvalita špáradiel na trhu veľmi líši. Špáradlá vytiahnuté z verejných špáradiel v reštauráciách veľmi znepokojujú ich hygienické podmienky a bakteriálny obsah na ich povrchu často prekračuje normu. Niektorí ľudia dokonca používajú malé drevené palice alebo železné drôty ako náhradu špáradiel. Nehovoriac o tom, že nie sú čisté a skôr poškodzujú ďasná. Podľa správ sa vyskytli prípady tetanu spôsobeného trhaním zubov nečistými metlami a bambusovými konármi, čo má u ľudí vzbudiť ostražitosť. Ako sa hovorí: "Múdry sa učí z krvi iných a hlupák používa svoju krv na vytváranie lekcií." Preto, aj keď na vyberanie zubov používate špáradlo, mali by ste si vybrať výrobok od bežného výrobcu, ktorý má dobrý obal, názov továrne, adresu továrne, sanitárnu licenciu a je prísne dezinfikovaný a musí sa používať byť správny.
Selection method
Špáradlá sú tvrdé, hladké a bez otrepov. Vrch je mierne tenký, ale nie príliš ostrý. Po namočení vo vode nezmení farbu ani chuť a špička nebude mäkká. Je to lepšie pre niektoré nekvalitnéšpáradlána trhu používať priemyselný peroxid vodíka na bielenie. To spôsobí veľké škody na ľudskom tele. Odporúča sa používať kvalitné produkty od bežných výrobcov a snažiť sa nevyberať si neprirodzené produkty s bieloušpáradlá.
Na vyberanie zubov si vyberajte kvalitné zubáče z dreva alebo iného vhodného materiálu, s dostatočnou tvrdosťou a húževnatosťou, hladkým povrchom, vhodnou veľkosťou a majú tvar, ktorý sa od stredu ku končekom postupne stenčuje. Dlhodobé používanie špáradiel spôsobí určité poškodenie zubov. Odporúča sa čistiť si zuby, keď to podmienky dovoľujú.