Dovozné a vývozné spoločnosti sa zúčastnili druhej fázy 135. výstavy bytového zariadenia v Kantonskom veľtrhu

- 2024-05-09-

Druhá fáza 135. kantonského veľtrhu Home Products Exhibition sa bude konať v Guangzhou od 23. do 27. apríla 2024. Aby ste naplno využili „zlaté znamenie“ kantonského veľtrhu, chopte sa príležitostí, chopte sa objednávok a rázne expandujte samostatne vyvíjané produkty firmy zahraničnoobchodné obchodné projekty, ako dlhoročný komunálny zahraničný obchod štátny podnik, importná a exportná spoločnosť prikladá veľký význam a starostlivo organizuje a starostlivo pripravuje výstavu. Práce, ako je príprava výstav a účasť na výstavách. Pokračujeme vo vývoji platformy rozvoja zákazníkov Canton Fair a snažíme sa dosiahnuť nové obchodné prielomy.

Na tejto výstave sa tím zahraničného obchodu pre dovoz a vývoz zúčastnil na výstave s viac ako 60 bambusovými výrobkami pre domácnosť v 5 kategóriách vrátane darčekových súprav na paličky, bambusových kuchynských potrieb, skladovacích potrieb z bambusových látok, skladovacích potrieb z bambusu a bambusového nábytku. Svojou bezpečnosťou, profesionalitou a energeticky úspornými, vysokokvalitnými produktmi a službami priťahujú množstvo domácich a zahraničných kupujúcich z domova i zo zahraničia, aby sa zastavili a sledovali, rokovali a konzultovali.

Počas výstavy výstavný tím srdečne prijal obchodníkov z celého sveta, vrátane Spojených štátov, Nemecka, Francúzska, Ruska, Južnej Kórey a Japonska, trpezlivo predstavil vystavované produkty obchodníkom a vytvoril kontaktné kanály výmenou vizitiek, pridanie WeChat a push e-mailových adries. Zároveň tiež špeciálne pozývame starých zákazníkov zo Spojených štátov, aby prišli do stánku spoločnosti na kontrolu na mieste.

Na túto výstavu sa celkovo zúčastnilo viac ako 200 kupujúcich a dodávateľov, oslovilo viac ako 80 zainteresovaných zákazníkov a dosiahli predbežné zámery cenovej ponuky pre viac ako 30 ľudí, vrátane mnohých veľkých nákupcov supermarketov z krajín ako Nemecko a Spojené štáty americké. V porovnaní s predchádzajúcimi rokmi sa kvalita obchodníkov ďalej zlepšila. A bola dosiahnutá prvá transakčná objednávka na mieste, ktorá vniesla dôveru a vitalitu spoločnosti do rozvoja samostatne prevádzkovaného zahraničného obchodu v oblasti exportu.

V ďalšom kroku importná a exportná spoločnosť komplexne vytriedi informácie o zákazníkoch, bude pokračovať v dobrej práci pri spätných návštevách zákazníkov a vývojových prácach prostredníctvom kombinácie metód „online + offline“, ako sú e-maily, WeChat, telefonáty a kontroly na mieste, a ďalej rozširovať samostatne prevádzkovaný zahraničný obchod na Inováciu ako motor a kvalitu ako základný kameň budeme zákazníkom poskytovať komplexnejšie a kvalitnejšie služby a snažiť sa o vytvorenie novej situácie v transformácii a rozvoj podnikania spoločnosti v oblasti zahraničného obchodu.